Een mooie interieur door middel van een tuindoek

Ben je bezig met je tuin, of huis? Zoek je iets dat het net wat extra geeft? Misschien is een tuindoek dan echt iets voor jou.  Met een tuindoek is het ieder jaargetijde zomer in je tuin! Ik zal je iets meer over tuindoeken vertellen zodat je een beter beeld krijgt en enkele ideeën kan opdoen over hoe je hiermee je interieur kan verbeteren.

Het alternatief

Stel dat je een leuke foto hebt van je dierbaren, je kinderen of misschien je partner.  Je weet niet precies wat je ermee moet doen.  Een papieren foto is net te standaard en je zoekt iets nieuws. Een foto op tuindoek is dan misschien het alternatief waar je naar op zoek bent!  Je kan elke foto die belangrijk voor je is kiezen, daarna zal dat op een zeildoek geprint worden. Voilà, je hebt iets totaal nieuws.

Voor binnen en buiten

De zeildoek is zeer stevig en kleurvast, hierdoor kun je het zowel binnen en buiten gebruiken. Een paar leuke doeken geeft het huis gelijk al net iets extra.  Je zou natuurlijk ook in de tuin kunnen neerzetten, dit geeft het gelijk al een warm gevoel.

Maar wat als je problemen hebt met het ophangen van de tuindoek? Eventueel zou je ook een tuinposter met ringen kunnen nemen. Er wordt dan in elke hoek van het doek een ring van kunststof geslagen.  Op deze manier  kan het eenvoudig worden opgehangen. Deze ringen kun je in het algemeen in interieur winkels vinden. Bij online shops kun je ze simpelweg bijbestellen.   Een voordeel van deze methode is dat je het doek ook als een reclamedoek kan gebruiken.

De nieuwe look voor je huis

Hopelijk heb je een beter idee over wat tuindoeken zijn, en hoe je ze kan toepassen.  Dit is misschien het middel waardoor jouw huis of tuin zich onderscheidt van al die andere

Dit bericht was geplaatst inUncategorized. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.