Vergeet uw trap niet bij renovatie van uw interieur

Een trap is compleet op maat te ontwerpen en alle beschikbare ruimte kan optimaal worden benut. Wanneer u het huis aan het opknappen bent, overweeg dan ook om de trap mee te nemen met de renovatie en het nieuwe decor van uw woning.  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor open trappen (Geen stootboorden tussen traptreden) om uw woning meer ruimte te geven.  U een woning kan een totaal veranderd uiterlijk krijgen door een hoek trap te vervangen door een spiraaltrap.  Om een natuurlijk resultaat te krijgen kunnen de trapleuning ook gebogen worden.

  • Door het renoveren van een trap kan een oud huis eenvoudig een totaal vernieuwde look krijgen.

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het kiezen van de trap. U moet er zeker van zijn dat zowel het materiaal (bijvoorbeeld hout) als ook de onderbouw (vaak beton) niet kan inzakken. De gemeentes hebben hiervoor ook hun eigen veiligheidsnormen. Bijvoorbeeld hoe ver uw railings uit elkaar behoren te staan. Als de railings te ver uit elkaar staan kunnen kinderen vast komen te zitten met het hoofd.

Trapleuningen
Er zijn vele manieren om een trap beter bij uw interieur te betrekken en een hedendaagse inrichting te complimenteren. Bij het kiezen van houten trappen kijkt u ten eerste naar stevigheid en veiligheid. Een goede leuning wordt vaak geadviseerd (meer informatie), maar bij rechte trappen vaak overbodig. Wenteltrappen hebben door de moeilijkheid van beklimmen altijd leuningen.

Wenteltrappen 
Wentel trappen worden gebruikt om de zolder te bereiken. Maar er bestaan ook ‘pull-down’ trappen voor zolders, die als een uitklapbare ladder uitvouwt. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is en het gewicht van een volwassene kan weerstaan.

Hart traprenovatie helpt u bij het kiezen van de materialen en de designs die u aanspreken. Op een ambachtelijke wijze worden vervolgens de trappen zonder hak werk opgeleverd. U kunt dezelfde dag al gebruik maken van de traprenovatie. De trap wordt naadloos vastgezet en gesneden volgens de gewenste manier. De trappen van exclusieve houtsoorten zijn tegenwoordig beroemd. Ze zijn sterk en mooi. Verspil geen tijd en renoveer uw trap voor een meerwaarde van uw woning. Vraag direct online een offerte aan

Dit bericht was geplaatst inUncategorized. Bookmark the permalink. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.