Projecten

Projecten

Een eigen huis laten bouwen is niet te vergelijken met de aankoop of verbouwing van een bestaand pand. De bouw van een eigen huis op eigen grond biedt het summum aan mogelijkheden om al onze individuele woonwensen te realiseren. Daarbij kunnen we onze fantasie de vrije loop laten gaan: hoe gaan we ons huis indelen en hoe gaat het eruit zien.

Maar let wel: het is een ingewikkeld proces dat een grote betrokkenheid van de opdrachtgever vraagt. Met de hulp van een goede architect en Panagro Bouw & Aannemingsbedrijf is de nieuwbouw van een woning echter uitstekend te realiseren.

Ook op het gebied van verbouw kan Panagro Bouw & Aannemingsbedrijf veel voor U betekenen. Wij verzorgen indien gewenst voor U het tekenwerk en de benodigde vergunningen etc. Omdat wij vakmensen in huis hebben met het spreekwoordelijke timmermansoog, kunnen wij U de zekerheid bieden van een geslaagde verbouwing!

Voor inlichtingen over onze gerealiseerde projecten geven wij u graag referenties. Zo kunt u zelf informeren hoe de bouw verlopen is.

1
4
2
1